Retour

Het is uiteraard mogelijk om bestelde producten te retourneren binnen 10 werkdagen en onder de conditie dat de verpakking niet beschadigd- en niet geopend is en het product zeker niet gebruikt is. Indien er geretourneerd wenst te worden kunnen we in het algemeen twee situaties onderscheiden:

  • Zonder dat de doos geopend is. Dan mag er zonder meer geretourneerd worden. Alleen de kosten voor terugzending is voor de klant.
  • Als de doos geopend is en/of er is gebruik gemaakt van de scanner, dan wordt het voor ons een erg moeilijke opgaaf om het product nogmaals te verkopen. We zullen altijd eerlijk zijn naar onze klant toe en kunnen daarom het product zeker niet als “nieuw” aanbieden/verkopen! Deze producten worden als “demo” of “getest” bestempeld en worden verkocht met korting oplopend tot wel 25%…en zelfs met dit soort kortingen blijkt in de praktijk dat het een enorme uitdaging is om deze verkocht te krijgen . Om deze kosten voor ons enigszins te verzachten,  vragen we de klant die, onder deze condities, wenst te retourneren, binnen 10 werkdagen na levering, een bijdrage van 10% te absorberen op de terugave van de aankoopsom.

Dit staat vermeld in de Algemene Voorwaarden.

De retourafhandeling zelf geschiedt volgens strakke protocollen. Aanmelden retourmelding met reden en de garantie dat de verpakking zowel onbeschadigd als ongeopend is en  en het product zeker niet gebruikt is!

  • uitsluitend retourneren met een uitgegeven retourcode die U toegezonden wordt na goedkeuring. Zonder retourcode accepteren we geen retouren.
  • gebruik deze retourcode op de verzend informatie bij de door U gekozen vervoerder en op de correspondentie met ons. Tip: bewaar uw verzendbewijs goed zodat we eventueel de retourzending kunnen tracen.
  • Na onderzoek van de verpakking op eventuele beschadigingen kunt U een eindoordeel verwachten binnen één week na ontvangst van de retour. Is dit positief bevonden dan kunt U de toegepaste terugbetaling verwachten binnen twee weken.

M.vr.gr.
Team “CkDier”