Retour

Het is uiteraard mogelijk om bestelde producten te retourneren binnen 7 dagen en onder de conditie dat de verpakking nog beschadigd is nog geopend is en de producten zeker niet gebruikt. Dit staat vermeld in de Algemene Voorwaarden.

De retourafhandeling zelf geschiedt volgens strakke protocollen.

  • aanmelden retourmelding met reden en de garantie dat de verpakking zowel onbeschadigd als ongeopend is en  en het product zeker niet gebruikt is!
  • uitsluitend retourneren met een uitgegeven retourcode die U toegezonden wordt na goedkeuring. Zonder retourcode accepteren we geen retouren.
  • gebruik deze retourcode op de verzend informatie bij de door U gekozen vervoerder en op de correspondentie met ons. Tip: bewaar uw verzendbewijs goed zodat we eventueel de retourzending kunnen tracen.
  • Na onderzoek van de verpakking op eventuele beschadigingen kunt U een eindoordeel verwachten binnen één week na ontvangst van de retour. Is dit positief bevonden dan kunt U de terugbetaling verwachten binnen twee weken.

Attentie: De kosten voor de retour zijn voor de koper. Mocht blijken dat de verpakking wel beschadigd of geopend is dan zullen wij met U overleggen hoe we het geretourneerde product weer kunnen terugsturen naar U.

M.vr.gr.
Team “CkDier”