Op deze pagina proberen we onze klanten verder te helpen met een verzameling van vragen met de bijbehorende antwoorden.

U kunt ons het beste een whatsapp achterlaten of een email sturen met die vraag. Wij kijken het voor U na en berichten terug.

Helaas hebben een aantal slechte ervaringen ertoe geleid dat we daar maatregelen hebben moeten nemen. Onze financiële afdeling is strict in de vrijgave van de start van het leveringsproces…deze geschiedt nadat de verkoop daadwerkelijk geleid heeft tot een bijschrijving van de verkoopsom op de CkDier rekening, tenzij er een bestaande afgesproken B2B relatie is met de betreffende klant.

 In de meeste gevallen wordt gerekend met een levertijd van 1 week nadat de bestelling in onze inbox is verschenen, gecontroleerd op juistheid en het verkoopbedrag op de CkDier rekening is bijgeschreven. Hebben we het product niet op voorraad of zijn we door de voorraad heen en is er besteld, dan rekenen we met 2-3 weken.

Wij houden U uiteraard op regelmatige tijdstippen op de hoogte van de status van uw bestelling!

CkDier biedt de klant de mogelijkheid om een “up-time” garantie aan te kopen (d.m.v. een “up-time” contract). Hierbij is de klant gegarandeerd dat zijn operatie niet stil komt te liggen vanwege het gemis van een belangrijke functie.
Bij aankoop van deze “up-time” garantie verzorgt CkDier dat er altijd een apparaat beschikbaar is. Indien het apparaat niet gerepareerd kan worden en normaliter teruggestuurd wordt naar de fabrikant wordt er door CkDier een vervangend apparaat afgeleverd zodat de functie beschikbaar blijft en de operatie door kan draaien. Bij noodzakelijk terugsturen naar de fabrikant gaat dit meestal gepaard met 2-3 weken niet-beschikbaar zijn van de functie.

Indien het apparaat buiten de garantie valt en er dient vernieuwd te worden, krijgt de klant 2 maanden, na vaststelling, om vervanging te bestellen, waarbij wij natuurlijk hopen dat dit bij CkDier zal zijn.

CkDier beidt de mogelijkheid om producten te leasen. Deze lease kan met een minimum van 3 jaar en heeft vele creatieve mogelijkheden. Gedurende de lease blijft het product eigendom van CkDier om vervolgens, aan het eind van de lease, uiteindelijk van eigenaar te veranderen en eigendom worden van de klant.

CkDier waardeert  meedenkende klanten! Kunt U een product, wat U graag bij ons zou willen bestellen, niet vinden omdat het niet in ons aanbod zit, dan helpen we U graag verder! We staan geheel open voor nieuwe product verzoeken.

We zouden het op prijs stellen indien U uw verzoek zou kunnen overdragen aan ons via: info@ckdier.nl
We komen dan zo snel mogelijk bi U terug met een voorstel!

CkDier heeft de ambitie, behalve een uitstekende service, tevens de laagste prijs aan onze klanten te kunnen bieden!
Heeft U hetzelfde product elders gevonden voor een lagere prijs dan hopen we dat U dat meldt en ons de kans geeft dit aanbod te verbeteren. Wij zullen U dan een 5% lagere aanschafprijs aanbieden!